Houtkachel of Openhaard

Naast onderhoud van schoorsteenkanalen houden wij ons regelmatig bezig met het aanleggen van nieuwe- of renovatie van oude stookkanalen. Het komt hierbij meer dan eens voor dat er om advies gevraagd wordt met betrekking tot de te plaatsen houtkachel of openhaard.

Om u als klant volledig van het juiste advies te kunnen voorzien en tegemoet te kunnen komen aan uw wensen op het gebied van goed, verantwoord en mooi stoken hebben wij besloten het hoofdstuk houtkachel en openhaard via Walo Openhaarden uit Hillegom mee te nemen in ons advies.

Walo Openhaarden is een toonaangevend bedrijf dat sinds de oprichting in 1995 is gespecialiseerd is in de verkoop en aanleg van kachels en haarden. Het leveringsprogramma op het gebied van haarden, kachels, schouwen, plateaus en rookkanalen is bij Walo Openhaarden dermate uitgebreid, zodat er voor elk interieur een passende combinatie te vinden is. Daarnaast werken zij met vaste medewerkers die alles veilig en netjes inbouwen. Voor het geven van een deskundig advies trekken zij de nodige tijd uit. Neem gerust eens een kijkje in de showroom, met een bouwtekening of situatie foto’s, zodat zij u, onder het genot van een kopje koffie, uitgebreid kunnen adviseren.

Walo Openhaarden is te vinden op de Satelietbaan 17F, 2181MG Hillegom.

 

 

 

 

top