Onderhoud, nieuwbouw, renovatie en inspectie van schoorsteen en ventilatiekanalen

De eerste klim richting een schoorsteen in verband met schoorsteenonderhoud en reparatie beleefde ik in 1993 als leerling bij de firma Hans Feije, het gerenommeerde schoorsteenvegersbedrijf uit Santpoort Noord. In de acht jaren die volgden, leerde ik het vak van binnen en buiten en behaalde ik o.a. mijn VCA-, Deskundig Toezichthouder Asbestsloop -en de door de ASPB opgezette Gezel Schoorsteenveger diploma’s.

Tussen 2001 en begin 2012 heb ik mij gericht op het commerciële vlak, wat mij onder andere een periode van zeven jaar als adviseur bedrijven bij de Rabobank heeft opgeleverd. Diezelfde periode heb ik ook een HBO studie Financieel Management aan de Hoge school Arnhem-Nijmegen gevolgd als goede basis voor het ondernemerschap.

Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan, heb ik begin 2012 besloten René Philippo Schoorsteenwerken op te zetten. Mede dankzij een nauwe samenwerking met o.a. schoorsteenvegerij  Feije en verschillende kachel – en haardenleveranciers, is het gelukt een vertrouwde naam op te bouwen in de wereld van schoorstenen en kachels. Via onze onderneming zijn wij uitstekend in staat om u van dienst te zijn op het gebied van onderhoudrenovatie en inspectie van uw rook- en ventilatiekanalen.

top