Schoorsteen reparatie ten gevolge van weersinvloeden

Zoals u zich kunt voorstellen heeft uw schoorsteen op het dak, naast de gevolgen van uw stookgedrag, veel te verduren van de weersomstandigheden als regen, wind, sneeuw en ijs. Naarmate het metselwerk verouderd is kunnen er scheuren ontstaan in de schoorsteenkap en voegwerk. Deze scheuren zullen dankzij regen, hagel en ijsvorming met de jaren groter worden en er uiteindelijk voor zorgen dat uw schoorsteen uit elkaar kan vallen, met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunt u ook voor schoorsteen reparatie terecht bij Philippo Schoorsteenwerken.

vervangen1

Schade aan schoorsteenkap en voegwerk op tijd herstellen

Het is belangrijk hier goed op te letten en indien er sprake is van schade aan de schoorsteen dit te verhelpen. Het risico bestaat bij nalatigheid in onderhoud dat er delen van uw schoorsteen op straat terecht kunnen komen en schade aan derden kunnen veroorzaken, wees hier alert op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kleinschalige reparaties kunnen wij zonder problemen op redelijke korte termijn voor u uitvoeren. Wanneer er sprake is van volledige vervanging van uw schoorsteen dan zullen wij dit in samenwerking doen met een gespecialiseerd schoorsteenbouwer.

Heeft u vragen of wilt u meer weten met betrekking tot schoorsteen reparatie, neem dan vrijblijvend contact op via info@uwschoorsteenveger.com of 06-22989881.

vervangen-4

top