Schoorsteenbouw IJmuiden

Schoorsteenbouw IJmuiden

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenbouwer in IJmuiden? René Philippo Schoorsteenwerken is het adres in Noord Holland als het gaat om deskundige schoorsteenbouw.

Onze overige activiteiten in IJmuiden zijn onder andere, schoorsteenvegen, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen en het leveren en plaatsen van schoorsteen kappen.

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenveger in IJmuiden? René Philippo Schoorsteenwerken is tevens het adres in Noord Holland als het gaat om deskundig en secuur reinigen van uw openhaard-, gas-, of houtkachelkanaal. Voor slechts € 46, per schoorsteenkanaal kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel weer een seizoen lang genieten van uw open haard of houtkachel.

Om wachttijden in het winterseizoen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw schoorsteen te laten vegen, bijvoorbeeld in de lente en zomermaanden, zodat u straks met een gerust hart aan het nieuwe stookseizoen kunt beginnen. Ook met betrekking tot eventuele overlast van vogels kan het raadzaam zijn de schoorsteen in het voorjaar te laten inspecteren. Kouwen, Roeken en Kraaien bouwen hun nesten graag in schoorsteenkanalen met de nodige problemen en overlast tot gevolg.

Wij zijn verder werkzaam in de regio’s IJmond, Zaanstreek, Alkmaar, Hoorn-Enkhuizen, Purmerend-Volendam en overig Noord Holland.

Ga naar www.uwschoorsteenveger.com voor meer informatie.

top