Schoorsteenvegen Akersloot

Schoorsteenvegen Akersloot

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenveger in Akersloot? René Philippo Schoorsteenwerken is het adres in Noord Holland als het gaat om deskundig en secuur schoorsteenvegen van uw openhaard-, gas-, of houtkachelkanaal.

Laat uw schoorsteen jaarlijks vegen en voorkom daarmee problemen als bijvoorbeeld schoorsteenbrand. Gaskachel of cv ketel op schoorsteenkanaal aangesloten? Ook hierbij is periodieke controle heel belangrijk, zeker in verband met het risico van nestelendevogels!

Om wachttijden in het winterseizoen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw schoorsteen te laten vegen, bijvoorbeeld in de lente en zomermaanden, zodat u straks met een gerust hart aan het nieuwe stookseizoen kunt beginnen. Ook met betrekking tot eventuele overlast van vogels kan het raadzaam zijn de schoorsteen in het voorjaar te laten inspecteren. Kouwen, Roeken en Kraaien bouwen hun nesten graag in schoorsteenkanalen met de nodige problemen en overlast tot gevolg.

schoorsteenveger René Philippo

Schoorsteenvegen door René Philippo

Renovatie

Jarenlang stoken van olie, kolen, gas en hout beschadigt gemetselde schoorsteenkanalen. Het gevolg? Lekkage in uw huis. vakkundige schoorsteenrenovatie door middel van het aanbrengen van een flexibele rvs voering voorkomt een hoop ongemak. Neem gerust contact op met uw schoorsteenveger voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nieuwbouw

Ook schoorsteenbouw behoort tot de mogelijkheden bij Philippo Schoorsteenwerken. Hiervoor maken wij gebruik van het zeer veilige RVS dubbelwandige systeem van Isoduct. Uw bestaande schoorsteen op het dak trotseert weer en wind en is daardoor aan slijtage onderhevig. Laat scheuren in de schoorsteenkop en het voegwerk tijdig repareren of laat de schoorsteen volledig vernieuwen, zodat schade aan derden voorkomen wordt.

Onze activiteiten in Akersloot zijn onder andere schoorsteenvegen, schoorsteenrenovatie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen van de merken Isoduct en Holetherm en het leveren en plaatsen van verschillende schoorsteenkappen.

Schoorsteenveger René Philippo is ASPB opgeleid en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Akersloot.

Wij zijn verder werkzaam in de IJmond, Zaanstreek, Alkmaar en overig Noord Holland.

Klik hier voor meer informatie

top