Schoorsteenveger – Beverwijk

Schoorsteenveger Beverwijk

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenveger in Beverwijk? René Philippo Schoorsteenwerken is het adres in Noord Holland als het gaat om deskundig en secuur schoorsteenvegen van uw openhaard-, gas-, of houtkachelkanaal. Voor slechts € 46,- per schoorsteenkanaal kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel weer een seizoen lang genieten van uw open haard, houtkachel of pelletkachel.

De winter is in volle gang en de koude dagen liggen op de loer. Een mooi moment om er voor te zorgen dat uw rookkanaal weer goed gereinigd wordt en klaar staat voor het komende winterseizoen. Schoorsteenvegen doen wij uiteraard het hele jaar door maar zeker in de laatste maanden van het jaar kunnen de wachttijden aardig oplopen. Vergeet dan ook niet tijdig uw schoorsteenveger te bellen. Laat uw schoorsteen jaarlijks vegen en voorkom daarmee een schoorsteenbrand. Gaskachel of cv ketel op schoorsteenkanaal aangesloten? Ook hierbij is periodieke controle heel belangrijk, zeker in verband met het risico van nestelende roeken, kauwen en kraaien!

Om wachttijden in het winterseizoen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw schoorsteen te laten vegen, bijvoorbeeld in de lente en zomermaanden, zodat u straks met een gerust hart aan het nieuwe stookseizoen kunt beginnen. Ook met betrekking tot eventuele overlast van vogels kan het raadzaam zijn de schoorsteen in het voorjaar te laten inspecteren. Kouwen, Roeken en Kraaien bouwen hun nesten graag in schoorsteenkanalen met de nodige problemen en overlast tot gevolg.

schoorsteenveger René Philippo

Schoorsteenvegen door René Philippo

 

Renovatie

Jarenlang stoken van olie, kolen, gas en hout beschadigt gemetselde schoorsteenkanalen. Het gevolg? Lekkage in uw huis. vakkundige schoorsteenrenovatie door middel van het aanbrengen van een flexibele rvs voering voorkomt een hoop ongemak. Neem gerust contact op met uw schoorsteenveger voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nieuwbouw

Ook schoorsteenbouw behoort tot de mogelijkheden bij Philippo Schoorsteenwerken. Hiervoor maken wij gebruik van het zeer veilige RVS dubbelwandige systeem van Isoduct. Uw bestaande schoorsteen op het dak trotseert weer en wind en is daardoor aan slijtage onderhevig. Laat scheuren in de schoorsteenkop en het voegwerk tijdig repareren of laat de schoorsteen volledig vernieuwen, zodat schade aan derden voorkomen wordt.

Onze activiteiten in Beverwijk zijn onder andere schoorsteenvegen, schoorsteenrenovatie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen van de merken Isoduct en Holetherm en het leveren en plaatsen van verschillende schoorsteenkappen.

Schoorsteenveger René Philippo is ASPB opgeleid en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Beverwijk. Wij zijn verder werkzaam in de IJmond, Zaanstreek, Alkmaar en overig Noord Holland.

Klik hier voor meer informatie.

 

top