Schoorsteenveger – IJmuiden

Schoorsteenveger IJmuiden

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenveger in IJmuiden? René Philippo Schoorsteenwerken is het adres in Noord Holland als het gaat om deskundig en secuur reinigen van uw openhaard-, gas-, of houtkachelkanaal. Voor slechts € 46, per schoorsteenkanaal kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel weer een seizoen lang genieten van uw open haard of houtkachel.

Om wachttijden in het winterseizoen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw schoorsteen te laten vegen, bijvoorbeeld in de lente en zomermaanden, zodat u straks met een gerust hart aan het nieuwe stookseizoen kunt beginnen. Ook met betrekking tot eventuele overlast van vogels kan het raadzaam zijn de schoorsteen in het voorjaar te laten inspecteren. Kouwen, Roeken en Kraaien bouwen hun nesten graag in schoorsteenkanalen met de nodige problemen en overlast tot gevolg.

schoorsteenveger René Philippo

Schoorsteenvegen door René Philippo

Onze activiteiten in IJmuiden zijn onder andere schoorsteenvegen, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen van de merken Isoduct en Holetherm en het leveren en plaatsen van verschillende schoorsteenkappen.

Schoorsteenveger René Philippo is ASPB opgeleid en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van IJmuiden.

Wij zijn verder werkzaam in de IJmond, Zaanstreek, Alkmaar en overig Noord Holland.

 

Ga naar www.uwschoorsteenveger.com voor meer informatie.

top