Schoorsteenveger Haarlem

Schoorsteenveger Haarlem

Bent u op zoek naar een vakkundige, betrouwbare en betaalbare schoorsteenveger in Haarlem? René Philippo Schoorsteenwerken is het adres in Noord Holland als het gaat om deskundig en secuur schoorsteenvegen van uw openhaard-, gas-, of houtkachelkanaal.

schoorsteenveger René Philippo
Schoorsteenvegen door René Philippo

Voor slechts € 46,- per schoorsteenkanaal kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel weer een seizoen lang genieten van uw open haard, houtkachel of pelletkachel. Of de winter nou in volle gang is, of het stookseizoen net ten einde, in beide gevallen een mooi moment om er voor te zorgen dat uw rookkanaal weer goed gereinigd wordt en klaar staat voor veilig en verantwoord gebruik. Schoorsteenvegen doen wij uiteraard het hele jaar door maar in de laatste maanden van het jaar kunnen de wachttijden soms aardig oplopen. Vergeet dan ook niet tijdig uw schoorsteenveger te bellen. Laat uw schoorsteen jaarlijks vegen en voorkom daarmee problemen als bijvoorbeeld schoorsteenbrand of verstoppingen. Gaskachel of cv ketel op schoorsteenkanaal aangesloten? Ook hierbij is periodieke controle heel belangrijk, zeker in verband met het risico van nestelende roeken, kauwen en kraaien!

Om wachttijden in het winterseizoen te voorkomen adviseren wij u tijdig uw schoorsteen te laten vegen, bijvoorbeeld in de lente en zomermaanden, zodat u straks met een gerust hart aan het nieuwe stookseizoen kunt beginnen. Ook met betrekking tot eventuele overlast van vogels kan het raadzaam zijn de schoorsteen in het voorjaar te laten inspecteren. Kouwen en Kraaien bouwen hun nesten graag in schoorsteenkanalen met de nodige problemen en overlast tot gevolg.

Renovatie

Jarenlang stoken van olie, kolen, gas en hout beschadigt gemetselde schoorsteenkanalen. Het gevolg? Lekkage in uw huis. vakkundige schoorsteenrenovatie door middel van het aanbrengen van een flexibele rvs voering voorkomt een hoop ongemak. Neem gerust contact op met uw schoorsteenveger voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Nieuwbouw

Ook schoorsteenbouw behoort tot de mogelijkheden bij Philippo Schoorsteenwerken. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van het zeer veilige RVS dubbelwandige systeem van Isoduct. Uw bestaande schoorsteen op het dak is door weersinvloeden aan slijtage onderhevig. Laat scheuren in de schoorsteenkop en het voegwerk tijdig repareren of laat de schoorsteen volledig vernieuwen, zodat schade aan derden voorkomen wordt.

Onze activiteiten in Haarlem zijn verder onder andere schoorsteenrenovatie, het leveren en plaatsen van RVS flexibele voeringen, verwijderen van vogelnesten, reinigen van mechanische ventilatie kanalen en units, leveren en plaatsen van RVS dubbelwandig geïsoleerde systeemkanalen van de merken Isoduct en Holetherm en het leveren en plaatsen van verschillende schoorsteenkappen.

Schoorsteenveger René Philippo is ASPB opgeleid en ons werkgebied strekt zich verder uit in de omgeving van Haarlem. Wij zijn verder werkzaam in de IJmond, Zaanstreek, Alkmaar en overig Noord Holland.

Klik hier voor meer informatie.

top