Schoorsteenveegbedrijf in de cirkel Beverwijk,Heemskerk, Alkmaar, Heiloo, Purmerend, Hoorn en Den Helder

Jaarlijks zijn er in ons land meer dan tweeduizend schoorsteenbranden. De oorzaak is meestal een vervuild of verstopt schoorsteenkanaal. Stookt u in uw kachel of open haard hout, kolen of olie, dan kunnen er bij verkeerd stoken onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht komen. Die vormen daar een teerachtige, zeer brandbare laag. Tijdig schoorsteenvegen, het liefst jaarlijks, voorkomt een hoop problemen. In sommige gevallen is het zelfs verstandig dit twee maal per jaar te laten doen. Schoorsteenveegbedrijf Philippo is u graag van dienst!

Regelmatige check schoorsteenkanaal voorkomt koolmonoxidevergiftiging

Ook wanneer u een gaskachel of cv ketel op uw schoorsteenkanaal heeft aangesloten is het raadzaam een periodieke controle uit te laten voeren om problemen als koolmonoxidevergiftiging door verstopping te voorkomen. Vergeet niet dat vogels als kauwen en kraaien uw schoorsteen graag gebruiken als broedplaats en hierdoor voor grote problemen kunnen zorgen.

Een periodieke controle van uw schoorsteenkanaal raden wij u ten zeerste aan! Wij zijn actief in de regio’s Beverwijk, Castricum, Purmerend, Hoorn, Den Helder en overig Noord Holland.

top